PDA

View Full Version : Wii sports resort orig?



Skeav
10-04-2009, 08:16 AM
if i go out and buy Wii resort can i just play it on my wii seeing its a orig


my wii is

softmoded 4.1 wii

VagrantWalker
10-04-2009, 08:18 AM
Did your Wii start on 4.0 firmware? If so, then yes. Otherwise you might have to install Preloader to skip the disc update...

cravavr3
10-04-2009, 10:23 AM
Since you are running softmod 4.1 you can go and buy and play.

Same setup as mine and running Resort without issues. Now to figure out frisbee :p

VagrantWalker
10-04-2009, 10:37 AM
Since you are running softmod 4.1 you can go and buy and play.

Same setup as mine and running Resort without issues. Now to figure out frisbee :p
Not entirely true... If he used Waninkoko's updater from an earlier firmware he'll have to use Preloader...

Skeav
10-04-2009, 05:11 PM
perloader is on and everything is done will go buy 2morw

Skeav
10-05-2009, 06:59 AM
hello my wii is

3.3e // softmoded to 4.1 and perloader installed to stop updates

so if i download the Wii Sport Resort game

and buy

http://cgi.ebay.co.uk/NINTENDO-Wii-NEW-REMOTE-MOTIONPLUS-MOTION-PLUS-1-PC_W0QQitemZ180406583999QQcmdZViewItemQQptZLH_Defa ultDomain_3?hash=item2a011202bf&_trksid=p3286.c0.m14

will this work

Skeav
10-05-2009, 02:34 PM
anyone knows so i can buy them here for the weekend

tech3475
10-05-2009, 02:50 PM
anyone knows so i can buy them here for the weekend

Game? Most online retailers also have a next day delivery option.

Skeav
10-05-2009, 03:46 PM
sorry was asking a update on this


hello my wii is

3.3e // softmoded to 4.1 and perloader installed to stop updates

so if i download the Wii Sport Resort game

and buy

http://cgi.ebay.co.uk/NINTENDO-Wii-N...d=p3286.c0.m14

will this work

tech3475
10-05-2009, 04:42 PM
In theory yes, worst case you may need to use gecko OS with 0002 fix like I do with madworld.

Skeav
10-05-2009, 05:57 PM
ok orderd 2 of them will let u know once there here

VagrantWalker
10-05-2009, 06:02 PM
In theory yes, worst case you may need to use gecko OS with 0002 fix like I do with madworld.
You have to do a bit more than that, although I'm not sure I can post about it here...

Skeav
10-05-2009, 06:51 PM
just download and tryed came up with

0002 error

can you pm me how to get it too work

Skeav
10-06-2009, 04:00 AM
found this at www.wiihacks.com

Tutorial: How to play a backup of Wii Sports Resort


1First, download and install Neogamma R6 :

NeoGamma R6 Autoboot Channel - GBAtemp.net

2Then download WiiScrubber :

GBAtemp.net :: Downloads :: Other useful tools :: Wiiscrubber 1.40 Kit with multiloader

3We Hack Wii: Waninkoko's cIOS38 rev13b

Then download and install cios38 rev13b from here(if you don't already have it)(cios rev10, 12, 7, 9 and 14 also work)


1. installed NeoGamma R7
2. want do i need this for ??
3. installed i have cios38 rev14


still not working

Skeav
10-06-2009, 04:40 AM
Wii Specs:
4.1E PAL
Preloader
cIOSCORP v3.4
IOS 249
cIOS38_rev14

Skeav
10-06-2009, 09:51 AM
all fixed thank you to all who helped me