ModChipCentral - PS3

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    12
    Total Thanks Given
    0
    Total Thanks Received
    0
    Total Thanked Posts
    0

    about the prometheus-2 for 5.00 m33-6

    i had a 5.00 m33-4 cfw but i updated to 5.00 m33-6 cfw cause of the God of War Ghost of Sparta game.... when ever i start God of War ghost of sparta i always ended up with a white screen and a text saying "the game could not be started (80020148)" but i dont have plugins yet.... just plain 5.00 m33-6

    what should i do??? inorder to play the game...
    i really need help... about this problem...

    p.s. i dont want to upgrade to gen cause i dont want to lose my old games...

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Italy Rulez! - Proud To Italian
    Posts
    26,106
    Total Thanks Given
    107
    Total Thanks Received
    129
    Total Thanked Posts
    110
    Quote Originally Posted by walz11 View Post
    i had a 5.00 m33-4 cfw but i updated to 5.00 m33-6 cfw cause of the God of War Ghost of Sparta game.... when ever i start God of War ghost of sparta i always ended up with a white screen and a text saying "the game could not be started (80020148)" but i dont have plugins yet.... just plain 5.00 m33-6

    what should i do??? inorder to play the game...
    i really need help... about this problem...

    p.s. i dont want to upgrade to gen cause i dont want to lose my old games...
    On gen run old games...but anyways..

    You need to decrypt iso with ISO Tool 1.92.

    Lunch iso tool homebrew, press x or square button (now, I don't remember what is the button). Click on decrypt and press no, yes yes.


  3. #3
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    12
    Total Thanks Given
    0
    Total Thanks Received
    0
    Total Thanked Posts
    0
    sir its so very laggy in the movies but when in games its not... how come...

  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Italy Rulez! - Proud To Italian
    Posts
    26,106
    Total Thanks Given
    107
    Total Thanks Received
    129
    Total Thanked Posts
    110
    Quote Originally Posted by walz11 View Post
    sir its so very laggy in the movies but when in games its not... how come...
    If cpu is set on default. Game run in different speed. For Example, God of war Ghost of sparta, if your is set to Default, cpu will run to 333Mhz (Max avalable), because game is set in that way.

    In xmb menu press select, go on cpu, and set 333MHz. Try in this way...


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
ModChipFactory

R4Depot

Powered by vBadvanced CMPS v4.3.0