CIOS 249 Rev 16 problem

Discussion in 'Wii Game Ripping, Custom Mods' started by hanz, Jan 5, 2010.

  1. 675
    18
    0
    hanz

    hanz Loyal Member

    Joined:
    May 1, 2005
    Home Page:
    I just updated from rev 14 to this and now SSBB doesnt work correctly on the latest GXloader build. NTSC/US dual layer full rip copied to USB drive.

    Solo New Game/Adventure Mode - Mario Vs Kirby.

    Upon completion of the match, a messsage is displayed stating that an error has occurred and that the user should read the instruction manual. Reproduction rate is 100%. In addtion, neogamma R8 Beta 15 doesnt work at all with this Cios version. Is it safe to overwrite with 14 again, as that seemed more stable to me?

    Any ideas?

    Thanks

    Edit: SSBB didnt work with rev14 either, as I just remembered, yet I thought rev 16 fixed the dual layer issues.
     
    Last edited by a moderator: Jan 5, 2010
  2. 6,312
    399
    83
    tech3475

    tech3475 Loyal Member

    Joined:
    Jul 2, 2007
    I had this as well, I ended up installing CIOS 222 and setting USB loader to run that instead of Cios 249.

    Either that or try CIOS rev 12/13.
     
  3. 675
    18
    0
    hanz

    hanz Loyal Member

    Joined:
    May 1, 2005
    Home Page:
    Just installed 222 and set that from the loader options. Now works, thanks:)
     
  4. 79
    0
    0
    lenitao

    lenitao Loyal Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    SSBB works fine for me, with cios rev16

    i have 222 and 223 rev4 installed, maybe that helps

    also, i have played a part of the adventure mode and videos with no problems

    maybe 222 and 223 solves the problem?
     
  5. 675
    18
    0
    hanz

    hanz Loyal Member

    Joined:
    May 1, 2005
    Home Page:
    222 solved it, as it had nothing to do with rev 16. Thanks for the input though.
     

Share This Page