Cobra ODE DLC

Discussion in 'Game Backup (ISO's) Discussion' started by ycodryn, Sep 29, 2013.

  1. 59
    0
    0
    ycodryn

    ycodryn Loyal Member

    Joined:
    Sep 25, 2013
    I`m new in this so bare with me please :). After making the iso with genps3iso and copying it to external HDD I`m launching it with cobra and installing it. Then with DLC addons what should I do ? In one post "freddy" said that he use PKGView and comgenie's awesome file manager: PKGView extracts the package to my USB Stick then i copy the contents using a ISO of comgenie's awesome file manager to copy it to HDD0 (intern).
    So for install DLC I have to replace cobra manager with comgenie's awesome file manager, install the dlc and after revert to cobra ?
     
  2. 421
    28
    0
    freddy75

    freddy75 Loyal Member

    Joined:
    Sep 7, 2013
    No .... Add CAFM with your other ISO's then you can launch it from within the Cobra Manager.

    Your DLC will come in two PKG files , One is the PKG and one is the fix for the PKG . Unpack them both and copy the contents of the patch inside the contents of the original PKG. The combined files then get copied to the folder of the game in HDD0.
     
  3. 59
    0
    0
    ycodryn

    ycodryn Loyal Member

    Joined:
    Sep 25, 2013
    Thank you. Now I`m preparing the HDD for games and try what you said.
     
  4. 59
    0
    0
    ycodryn

    ycodryn Loyal Member

    Joined:
    Sep 25, 2013
    How do you make the iso with ComgenieAwesomeFilemanager421 ?
     
  5. 289
    10
    0
    Abkarino

    Abkarino Loyal Member

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Occupation:
    Senior Software Developer
    Location:
    Giza - Egypt
    Home Page:
  6. 421
    28
    0
    freddy75

    freddy75 Loyal Member

    Joined:
    Sep 7, 2013
    You do not turn the DLC into a ISO.
    You copy the Contents of the PKG and Crack PKG to the correct places on the HDD0 using CAFM.
     
  7. 59
    0
    0
    ycodryn

    ycodryn Loyal Member

    Joined:
    Sep 25, 2013
    Ty freddy again I will use your link with eleganz.iso. What I was saying with "How do you make the iso with ComgenieAwesomeFilemanager421" I was referring to how to put CAF files into a valid iso :p as with gen or ripper can`t do that. But nwm thank you again for eleganz tip.
     
  8. 421
    28
    0
    freddy75

    freddy75 Loyal Member

    Joined:
    Sep 7, 2013
    Ohhhh i see lol
    I just used the 3k3y ISO version that i found on the internet. :)
     

Share This Page