Confirm the WD2500BEVS MYTH

Discussion in '360 Hardware Repairs & Problems' started by hammychaffinch, Oct 31, 2009.

  1. 118
    0
    0
    hammychaffinch

    hammychaffinch Loyal Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Occupation:
    Game Junkie
    Location:
    Gosport,England
    Ok im trying to install a WD2500BEVS hard drive to my xbox360 is it a myth or is it all B*****t can any one help me?

    If its true how is it done?

    is there a guide to show you what to do?


    Cheers all i know you can help.
     
  2. 349
    0
    0
    snake2

    snake2 Loyal Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    It can be done I have one in my xbox, you need to find the 250GB HDDSS.bin file then use HDDHackr to flash the file. HDDHackr only works from DOS so you need a PC that can boot from USB.

    When I did mine I kept getting an invalid command error when I tried to run the program so I renamed the file HDD.exe and it worked fine.

    the program guides you through it you just need to hook up the HD then boot from USB and run the program and follow the on screen instructions
     
  3. 118
    0
    0
    hammychaffinch

    hammychaffinch Loyal Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Occupation:
    Game Junkie
    Location:
    Gosport,England
    Wow

    Sounds easy enough just need to find a 250 wd hard drive cheap the going rate is about £60 kinda steep where do i get the programs from to put on a flash drive?

    Cheers m8
     
  4. 14
    0
    0
    Flash99

    Flash99 Loyal Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Snake helped me out, works great. I just finished installing my ultra sping (7200 RPM 16MB Cache Drive) Hard drives loads SOOOO fast. Having 250GB (228 usable) allows you to load in all of those games that take forever to load (Halo 3 etc) Also I think it gives you an advantage online because of the loading speed. Who knows.
     
  5. 7
    0
    0
    edmoncu

    edmoncu Loyal Member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    i have the same drive as well and i intend on upgrading my old 120gb. hope this gives moooore headroom than before :p
     
  6. 151
    0
    0
    zero80472

    zero80472 Loyal Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    dosnt mircosoft ban you for useing this ?
     
  7. 349
    0
    0
    snake2

    snake2 Loyal Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    I don't think so, it seems to just be modded FW that gets you banned.
     
  8. 151
    0
    0
    zero80472

    zero80472 Loyal Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    im sure i seen someware on the site that miscrosoft are banning unauthrized HD and memory cards
     
  9. 349
    0
    0
    snake2

    snake2 Loyal Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    I know the newest update locked out datel memory card but flashed HDs still work that may be what you are thinking of
     
  10. 701
    16
    0
    trancehead

    trancehead Loyal Member

    Joined:
    Oct 17, 2006
    Occupation:
    Laboratory Technician
    Location:
    Perth, West Australia
    flashed HDs use miicrosoft files
    once flash theres no difference to one that microsoft would sell you at 5 times the cost.
    so no you wont get banned
     

Share This Page