Crysis 3′s system specs revealed

Discussion in 'General Gaming News' started by GaryOPA, Dec 3, 2012.

By GaryOPA on Dec 3, 2012 at 5:10 PM
  1. 21,859
    1,921
    113
    GaryOPA

    GaryOPA Master Phoenix Admin Staff Member Top-Dog Brass

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Media:
    13
    Occupation:
    Design Eng.
    Location:
    Tropical Island
    Home Page:
    Crysis 3 will arrive in February 2013

    [​IMG]

    Crytek have revealed today the minimun, recommended and hi-performance requirements for the PC version of Crysis 3.

    Crytek have just unveiled the minimun, recommended and hi-performance requirements for PC's to run the awaited Crysis 3. Just check out the list below to know if you can play with your PC, if not, you should buy some new hardware before the game gets released in February:

    NEWS SOURCE: Crysis 3s system specs (via) PCGamer

    Our thanks to 'Robe24' for this news item!
     

Comments

Discussion in 'General Gaming News' started by GaryOPA, Dec 3, 2012.

    1. 5,608
      565
      113
      Battlefield

      Battlefield Posting Addict Loyal Member

      Joined:
      Dec 6, 2003
      Location:
      The land of the Vikings
      Home Page:
      The biggest question is...Does it use same textures as console versions, or is it a PC game?
       
    2. 501
      24
      0
      Nicotine

      Nicotine New Member Loyal Member

      Joined:
      Aug 21, 2005
      it wont be a console port.... esp with those specs...

      have you seen crysis 2 with the dx11 patch and the HD Textures patch? it's pretty awesome what they do.....

      im good for the highest quality settings. i may need to source a 3rd 680 tho.....
       
    3. 720
      0
      0
      Ahmed_p800

      Ahmed_p800 New Member Loyal Member

      Joined:
      Aug 8, 2005
      Occupation:
      Communication Engineer @Nokia MEA
      Location:
      UAE
      Daaamn, look at those recommended specs (o_O)

      I hope my laptop with 6990M can handle it, I have an pretty good i7 and 8GBs of RAM though
       
    4. 26,553
      169
      63
      Xenogears V

      Xenogears V Senior Helper Staff Member Clean-Up Crew

      Joined:
      Dec 28, 2006
      Location:
      Italy Rulez! - Proud To Italian
      8GB ram...this game is not for all.
       
    5. 5,608
      565
      113
      Battlefield

      Battlefield Posting Addict Loyal Member

      Joined:
      Dec 6, 2003
      Location:
      The land of the Vikings
      Home Page:
      I havent seen Crysis 2 with patch, but i will check it out.

      Some console ports to PC does actually require insane specs. Thats because of lame programmers thou.

      Crysis 3 will be interresting on PC. :)
       
    6. 2,653
      35
      48
      kneehighspy

      kneehighspy Maxconsole Forum Moderator Staff Member Clean-Up Crew

      Joined:
      Oct 20, 2003
      Occupation:
      Early Retirement, Relaxation
      Location:
      usa
      Home Page:
      this should run excellent on my Alienware m18x. core i7-3920, 16gb 1866mhz sdram, dual GeForce 680m with 4gb ram total.
       

Share This Page