hit tracker

421+ CFW/Game Compatibility List

Discussion in 'PS3 Game Ripping, Custom Mods' started by PatrickBatman, Oct 27, 2012.

  1. 99
    0
    0
    traube

    traube Loyal Member

    Joined:
    Dec 18, 2011
    Working for me on 4.30 Rogero v2.05. (external, bd-mirror, discless)
     
  2. 10
    0
    0
    killersky4

    killersky4 Loyal Member

    Joined:
    Feb 24, 2013
    Have you made any update or something special ?

    PS: Is there a risk to update a game with the "official way" rather than the multiman way (option on a game > update) ?
     
  3. 2,773
    374
    0
    PatrickBatman

    PatrickBatman SCENE MOD Loyal Member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Pangea
    Any reason to avoid getting onto sony servers with CFW is always a good reason. So unless you're playing a game online, i would avoid sony servers with ps3 connection as much as possible.

    (My reason behind this is simple math, the less you're on there when you don't need to be the less chance of being banned. This includes being completely disconnected from internet connection on ps3 when not using it.)
     
  4. 99
    0
    0
    traube

    traube Loyal Member

    Joined:
    Dec 18, 2011
    Yes, I updated to version 1.30, it's the latest update I think. I also got the 3 DLC packs installed.
     
  5. 10
    0
    0
    killersky4

    killersky4 Loyal Member

    Joined:
    Feb 24, 2013
    I agree with you PatrickBatman, I never tried for the same reasons but I got a error when I try to update a game or check the last multiman version for around 2 weeks : "Error occurred while contacting the update server"
    Am I unlucky or Have I a problem with my Multiman?
     
  6. 2,773
    374
    0
    PatrickBatman

    PatrickBatman SCENE MOD Loyal Member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Pangea
    Added:

    [TABLE]
    [TR]
    [TD]NAME[/TD]
    [TD]REGION[/TD]
    [TD]INTERNAL[/TD]
    [TD]EXTERNAL[/TD]
    [TD]BD-MIRROR[/TD]
    [TD]DIRECT BOOT[/TD]
    [TD]DISCLESS[/TD]
    [TD]NOTES[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]Iron Sky: Invasion[/TD]
    [TD]BLES01786[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]No[/TD]
    [TD]Yes[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]Yes[/TD]
    [TD]BD-Mirror required for external or game will freeze on first screen.[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
     
  7. 2,773
    374
    0
    PatrickBatman

    PatrickBatman SCENE MOD Loyal Member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Pangea
    Added:
    [TABLE]
    [TR]
    [TD]NAME[/TD]
    [TD]REGION[/TD]
    [TD]INTERNAL[/TD]
    [TD]EXTERNAL[/TD]
    [TD]BD-MIRROR[/TD]
    [TD]DIRECT BOOT[/TD]
    [TD]DISCLESS[/TD]
    [TD]NOTES[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]Metro: Last Light
    [/TD]
    [TD]BLUS31184[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]Yes[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]Yes[/TD]
    [TD]MI=2935 MB[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
     
  8. 2,773
    374
    0
    PatrickBatman

    PatrickBatman SCENE MOD Loyal Member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Pangea
    Added BLES01773 Resident Evil Revelations. Have not tested yet.
     
  9. 734
    19
    18
    bitsbubba

    bitsbubba Loyal Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    multiMAN servers have been down for quite some time now, with no real date of return (if ever) so updating multiMAN has to be done "old fashioned" method through PC also if you don't want to use PS3 connection for updating game that can also be done using PC (there are a few PC programs that will look & download updates for you)
     
  10. 2,773
    374
    0
    PatrickBatman

    PatrickBatman SCENE MOD Loyal Member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Pangea
    Finally got around to testing on external (Rebug Rex 4.30 cex) multiMAN 4.30.00

    [TABLE]
    [TR]
    [TD]NAME[/TD]
    [TD]REGION[/TD]
    [TD]INTERNAL[/TD]
    [TD]EXTERNAL[/TD]
    [TD]BD-MIRROR[/TD]
    [TD]DIRECT BOOT[/TD]
    [TD]DISCLESS[/TD]
    [TD]NOTES[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]Resident Evil Revelations[/TD]
    [TD]BLES01773[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]Yes[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]Yes[/TD]
    [TD]MI=193 MB. 19,300+ files, disable "Verify USB Games" under settings in multiMAN/use Iris Manager or the game can take around 8 minutes to start.[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
     
  11. 4
    0
    0
    AsMoDeO

    AsMoDeO Loyal Member

    Joined:
    May 21, 2013
    Location:
    Portugal
    Testing on Rogero 4.30 v2.05, MultiMan 4.40
    Metro: Last Light (BLUS31184) works as INTERNAL, BD-MIRROR, DISCLESS too.
    Bioshock Infinite (BLES01705) does NOT work as INTERNAL, I just get a black screen after the PS Move Screen.
     
  12. 2,773
    374
    0
    PatrickBatman

    PatrickBatman SCENE MOD Loyal Member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Pangea
    I dumped Bioshock to internal just to test this issue, I'm on Rebug Rex 4.30 (Cex) and the game worked fine for me with and without disc (1.01 update installed, 4.30.00 Multiman)

    My guess the problem has something to do with 4.40 multiman being on 4.30 CFW,that doesn't seem right to me. So I would try multiMAN 4.30 & test again.

    So I/we need more testers for this on Rogero for internal, please.
     
  13. 4
    0
    0
    AsMoDeO

    AsMoDeO Loyal Member

    Joined:
    May 21, 2013
    Location:
    Portugal
    Thanks for the feedback, I'll try it when I can and post back
     
  14. 4
    0
    0
    AsMoDeO

    AsMoDeO Loyal Member

    Joined:
    May 21, 2013
    Location:
    Portugal
    Tested again and actually realized what happened. Mine updated to 1.02, not 1.01, that's probably why I couldn't get it to run. I'm actually not sure how to proceed now, help would be appreciated.
     
  15. 4
    0
    0
    AsMoDeO

    AsMoDeO Loyal Member

    Joined:
    May 21, 2013
    Location:
    Portugal
    Then again... I guess it wasn't.
    Tried with both multiman 4.30 and 4.40, nothing changed as expected.
    Tried running the game without updating it (obviously deleted game data first), I got PS Move and Duplex screens and then black screen once again.
    Also tried running as external from usb pen drive and behavior was the same.
    So next... I'm just gonna try getting the game from a different source.
     
  16. 2,773
    374
    0
    PatrickBatman

    PatrickBatman SCENE MOD Loyal Member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Pangea
    Added Fast & Furious Showdown, Wonderbook Diggs Nightcrawler &

    [TABLE]
    [TR]
    [TD]NAME[/TD]
    [TD]REGION[/TD]
    [TD]INTERNAL[/TD]
    [TD]EXTERNAL[/TD]
    [TD]BD-MIRROR[/TD]
    [TD]DIRECT BOOT[/TD]
    [TD]DISCLESS[/TD]
    [TD]NOTES[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]Grid 2[/TD]
    [TD]BLES01855[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]No[/TD]
    [TD]Yes[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]SEE NOTE[/TD]
    [TD]"Error Reading Disc" will come up w/o BD-Mirror on external (Internal not yet tested). Game will run discless & with disc w/ BD-Mirror.
    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
     
  17. 2
    0
    0
    Danar2amir

    Danar2amir Loyal Member

    Joined:
    May 29, 2013
    Changed thread title to read 421+ CFW with E3's 4.30 on the scene, so please specify which CFW you are on when giving compatability information.
     
  18. 2,773
    374
    0
    PatrickBatman

    PatrickBatman SCENE MOD Loyal Member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Pangea
    [TABLE]
    [TR]
    [TD]NAME (# - B)[/TD]
    [TD]REGION[/TD]
    [TD]INTERNAL[/TD]
    [TD]EXTERNAL[/TD]
    [TD]BD-MIRROR[/TD]
    [TD]DIRECT BOOT[/TD]
    [TD]DISCLESS[/TD]
    [TD]NOTES[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]Remember Me[/TD]
    [TD]BLES01701[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]Yes[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [TD]Yes[/TD]
    [TD]?[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]

    I'm gonna guess you are some dickwad from (enter shitty ps3 scene site name here) who just signed up to post this to make me seem like an idiot who doesn't practice what he preaches.

    Well idiot, my signature has my console specs including firmware, always has. So including my firmware every time I post in this thread is a bit redundant.
     
  19. 253
    0
    0
    Egg 'n' chips

    Egg 'n' chips Loyal Member

    Joined:
    May 7, 2012
    Im struggling to get Last Of Us working,i just get the game logo in the bottom right hand side of a black screen.wont go any further.
    nothing ripped from the game myself.
    Ive tried the duplex 36GB version cant remember the file id sorry.
    tried 25GB BCES01584 and now just grabbing one named ldCDWjpxChWGqHJpbuHE thats about 36GB aswell.
    im playing from external on rebug 4.41.2 lite.latest mM, tried checking external and bdrom reset both disc in and discless and vice versa ect.
    not got far enough to install duplex's dlc thingy yet.any ideas fellow crunchers?
     
  20. 168
    1
    0
    Peppsi

    Peppsi Loyal Member

    Joined:
    Nov 17, 2011
    You extracted the large file???? As you say your playing from external
     

Share This Page