hit tracker

EBOOT/SELF/SPRX Resigner for ODE

Discussion in 'Dutch 'Cobra ODE' Support' started by kadir0vic, Sep 22, 2014.

  1. 19
    1
    0
    kadir0vic

    kadir0vic Loyal Member

    Joined:
    May 30, 2014
    Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit tool gebruik om spellen te spelen die een hoger fw nodig hebben terwijl ik zelf een lagere heb. Ik heb 4.55 maar als ik fifa 15 wil starten vraagt ie dus naar de hoogste fw wat 4.65 is. En kan dus via dat tool een hoger fw zetten om toch te kunnen spelen. Maar hoe ? Alvast bedankt voor uw help.
     
    Last edited by a moderator: Sep 22, 2014
  2. 4,823
    862
    113
    SDeath

    SDeath Loyal Member

    Joined:
    Jul 2, 2013
    Je moet de param.sfo aanpassen en de versie van 4.65 naar 3.55 zetten en dan alle EBOOT/SELF/SPRX bestande resignen met die tool.
     
  3. 19
    1
    0
    kadir0vic

    kadir0vic Loyal Member

    Joined:
    May 30, 2014
    Dankjewel voor je antwoord. Maar ik heb een ander ps3 tool gebruikt die veel makkelijker werkt. En het werkte ook.
     
  4. 68
    9
    8
    SeaLkeN

    SeaLkeN Loyal Member

    Joined:
    Nov 15, 2013
    Occupation:
    Technician
    Location:
    Belgium
    Kan je me dan vertellen welke tool je dan hebt gebruikt ? Ik heb zopas ook Fifa 15 in het bezit en zal waarschijnlijk met hetzelfde probleem zitten. Ik heb ook fw 4.55 omdat ik weiger dit te upgraden omwille van die vervelende swapdisc :)
     
  5. 19
    1
    0
    kadir0vic

    kadir0vic Loyal Member

    Joined:
    May 30, 2014
    Via deze link heb ik naar de afbeeldingen gekeken hoe je stap voor stap een hoger FW moet instellen : http://www.maxconsole.com/maxcon_fo...n-OFW-4-55?highlight=EBOOT/SELF/SPRX+Resigner

    Dus je moet install_ps3tools_2.7.29 en ODDE Eboot Resigner downloaden om het werkend te krijgen. Ik ken zelf geen spaans maar ik zag via de afbeeldingen hoe het moest ik heb het geprobeerd en het lukte ook! Heel simpel. Als je vragen hebt hoor ik het wel, succes!
     
    SeaLkeN likes this.
  6. 68
    9
    8
    SeaLkeN

    SeaLkeN Loyal Member

    Joined:
    Nov 15, 2013
    Occupation:
    Technician
    Location:
    Belgium
    Dit heeft me inderdaad verder geholpen (Google Translate doet wonderen ;) ). Bedankt voor de tip!
     
  7. 4
    0
    0
    loccie8290

    loccie8290 Loyal Member

    Joined:
    Aug 16, 2014
    Location:
    Rotterdam, Netherlands, Netherlands
    iemand nog tips om error error 8001003C op te lossen?
     
  8. 436
    112
    43
    Jock O'Strap

    Jock O'Strap Loyal Member

    Joined:
    Sep 27, 2012
  9. 19
    1
    0
    kadir0vic

    kadir0vic Loyal Member

    Joined:
    May 30, 2014
    Ik krijg sins release van cod AW 80010009 error. Ik heb de zelfde proces gedaan wat eerder werkte bij fifa 15 en F12014 wat nu helaas niet meer werkt. Is dit de zelfde probleem als error 8001003C ? Want ik snap helemaal niks van die uitleg in het engels. Zou iemand mij dat kunnen uitleggen alvast bedankt !
     
  10. 88
    2
    8
    Dolle

    Dolle Loyal Member

    Joined:
    May 29, 2014
    Occupation:
    None unfortunatly
    Location:
    Overhere!
    Pak de slimdick fix, staat in hetzelfde topic dat jock aangeeft.
     
  11. 19
    1
    0
    kadir0vic

    kadir0vic Loyal Member

    Joined:
    May 30, 2014
    Hey dolle dankjewel voor je antwoord, maar ik snap er helemaal niks van wat je nou precies moet wijzigen ? Zou je het kunnen uitleggen hoe en wat ik precies moet wijzigen om toch te kunnen gamen met de error 80010009 ? Alvast bedankt.
     
  12. 88
    2
    8
    Dolle

    Dolle Loyal Member

    Joined:
    May 29, 2014
    Occupation:
    None unfortunatly
    Location:
    Overhere!
  13. 19
    1
    0
    kadir0vic

    kadir0vic Loyal Member

    Joined:
    May 30, 2014
    Hey dolle nogmaals dankjewel voor je antwoord, maar ik had het al gelezen maar ik snapte het niet wat ik precies moest doen om het goed te krijgen. Ik had namelijk het volgende youtube linkje gebruikt, https://www.youtube.com/watch?v=VN5Y3vCxqa8 . Maar als ik bv AC rogue start zie ik max 10 seconde zwart beeld vervolgens springt die weer terug naar de ps3 menu.

    copy eboot to scetool folder
    do: scetool -d EBOOT.BIN EBOOT.ELF

    open EBOOT.ELF with a hex editor
    do search for hex values or bytes (not text values)
    search for: 13BCC5F6
    copy/paste 3 lines of hex and post them like this:

    Offset(h) 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 0A 0B 0C 0D 0E 0F
    01726D00 00 00 00 20 13 BC C5 F6 00 00 90 00 00 25 00 01 ... .¼Åö.....%..
    01726D10 00 00 07 D0 00 04 00 00 00 10 00 00 00 00 00 00 ...Ð............
    01726D20 00 00 00 28 1B 43 4C EC 00 00 00 03 00 25 00 01 ...(.CLì.....%..

    edit: do this for original eboot.bin and the resigned eboot that is giving the error 8001003C

    copy/paste 3 lines of hex and post them like this ? Ik weet niet hoe ik dat moet doen, moet ik al die codes kopieren en plakken ofzo ? Alleen dat gedeelte had ik niet gedaan, dat zal wel de rede zijn waarom die terug gaat naar de ps3 menu. En dan heb je nog deze afbeelding : kuqtwOQ.png Ik snap er helemaal niks van die codes als ik eerlijk moet zeggen.
     
    Last edited by a moderator: Nov 11, 2014
  14. 19
    1
    0
    kadir0vic

    kadir0vic Loyal Member

    Joined:
    May 30, 2014
    Edit : Blijkt dat je het zelfde plaatje moet krijgen als die afbeelding dus de codes juist invullen bij de aangegeven zoek code, maar toch start AC rogue gewoon niet. Krijg zwart beeld vervolgens loopt heel mijn ps3 vast. Is er gewoon geen gefixed Eboot en Param.sfo bestand die ik kan downloaden en kopieren en plakken. Als iemand die wel heeft zou ik het heel fijn vinden als die gene het upload. Alvast bedankt !
     
  15. 19
    1
    0
    kadir0vic

    kadir0vic Loyal Member

    Joined:
    May 30, 2014
    Mensen ik heb de nodige bestanden gevonden om AC Rogue te kunnen spelen. Download via link : https://anonfiles.com/file/603d01be07f34317ae082992f3f30668 kopieren en plakken. En maak in de USRDIR een mapje aan met de naam ASSASSIN_ISO maak daarna een iso met Cobra_ODE_GenPS3iso_v2.5 thats it people . Enjoy the game !
     
  16. 88
    2
    8
    Dolle

    Dolle Loyal Member

    Joined:
    May 29, 2014
    Occupation:
    None unfortunatly
    Location:
    Overhere!
    Aaah mooi!
    Zoekt en gij zult vinden, dat werkt altijd ;)
    Bedankt voor je antwoord nog, en het delen ervan. Zo heeft iedereen er wat aan. Top!
     
  17. 19
    1
    0
    kadir0vic

    kadir0vic Loyal Member

    Joined:
    May 30, 2014
    Last edited by a moderator: Nov 18, 2014
  18. 15
    0
    0
    kbythwood

    kbythwood Loyal Member

    Joined:
    Mar 2, 2014
    How do use this i don't see any instructions ?
    What folder does eboot and parameters go in ?
    When I tryed says keys not find.
     
  19. 19
    1
    0
    kadir0vic

    kadir0vic Loyal Member

    Joined:
    May 30, 2014
    Just use the link I gave, u can easy download the files and replace them with the fixed ones. Than make an iso and play thats it !
     

Share This Page