hit tracker

Error: 80028F22 & swap disk HELP PLEASE

Discussion in 'Official 'Cobra ODE' Support Forum' started by StewPidaso, Apr 4, 2015.

  1. 3
    0
    0
    StewPidaso

    StewPidaso Loyal Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Swap disk and error 80028F22

    Hi everyone. I tried searching for this error but couldn't find much out there. hopefully someone can help me figure out what I'm doing wrong. Here is a step by step of what is happening:

    - Followed all steps using Anti-ODE_Security_Bypass_Manual_(English)_v1.2
    (extracted swap files, created swap disk, and converted ISO's)
    - I use bootdisk Brink to boot up.
    - Browser appears as normal and I select the ISO I want to play
    - ISO name appears in place of the browser icon and system goes black for a second
    - External PCB light turns solid blue for a couple of seconds
    - External PCB then starts flashing blue/red for about 10 seconds
    - External PCB then turns solid blue for a couple of seconds again
    - External PCB then flash blue/green for about 10 seconds
    - at the start of the blue/green flashing, I eject boot disk and insert swap disk (well within the 10 secs)
    - External PCB then goes solid blue for a couple of seconds again
    - System reboots and error 80028F22 appears on the screen

    I've tried to play Sims 3, Wipeout 2, Angry Birds, and a couple of other games. Every game I try ends up with the error... and every game follows the same steps as listed above.
    btw. every game I've tried used to work before OFW 4.55 so I know Eboots are not modified.
     
    Last edited by a moderator: Apr 4, 2015
  2. 3
    0
    0
    StewPidaso

    StewPidaso Loyal Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    i should mention that my cobra.cfg file looks like this:

    manager.type=custom (i used genps3extra to create - not sure why it set it to "custom")
    eject.on_selection=1
    eject.add_menu=1
    bypass.4.55=1
     
  3. 9
    0
    0
    kaan28

    kaan28 Loyal Member

    Joined:
    Dec 12, 2014
    did you fix thr error?
     
  4. 66
    6
    0
    drinkymycoconut

    drinkymycoconut Loyal Member

    Joined:
    Apr 25, 2014
    Here is my cobra cfg settings.
    eject.on_selection=1
    eject.add_menu=1
    bypass.4.55=1
    games.encrypted=1
    hdd.poll=1
    eject.delay=1000
    manager.type=browser
    Try this setting and see if it works.
    If not you are gonna have to check if you have connected the dmc flat cables right.
     
    Last edited by a moderator: May 2, 2015
  5. 1,508
    5
    38
    lenselijer

    lenselijer Loyal Member

    Joined:
    Jul 25, 2003
    Please read the 2.4 changelog, you need to add this to your config file:

    bypass.dmc=1
     

Share This Page