hit tracker

List of Compatible Donor Cards (Add if you want)

Discussion in 'NDS FlashCarts, Custom Mods' started by handyguy, Jul 17, 2006.

  1. 297
    0
    0
    FantomRedux

    FantomRedux Loyal Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Occupation:
    Catering at footbal(Soccer) matches
    Location:
    Bury, Manchester, UK
    i tried finding a preowned version but they only had a new one and im not £30 for SPP (too embarrassing), im gonna keep lookin for a preowned version.
     
  2. 0
    0
    0
    JayFox

    JayFox Guest

    Haha well good luck i didn't want to buy a new one. Cuz a used one was all i needed. Plus it worked just fine. Just ask them to test it. If they dun let u test it then buy it test it then return it if it dissapoints u. BTW i get embarassed to show my friends that this game is a donor card especially with the sticker on it. Reduce embarassment by ripping off the sticker and putting ur own =D
     
  3. 0
    0
    0
    JayFox

    JayFox Guest

    Anyway if you guys are looking for donor cards. I'm gonna clearly say to buy two of them. Super Princess Peach as a type 2 donor card (best so far for me) and Metroid Prime hunters as the type 3 card to be able to play elite beat agents.
     
  4. 297
    0
    0
    FantomRedux

    FantomRedux Loyal Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Occupation:
    Catering at footbal(Soccer) matches
    Location:
    Bury, Manchester, UK
    Are type one games compatable with type 2 and 3 cards?

    Haha i would to. I might do that. Im gonna have to spend £60 on Donor cards though
     
    Last edited by a moderator: Jan 21, 2007
  5. 74
    0
    0
    Dreavus

    Dreavus Loyal Member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    can some one tell me what type is Pokemon Diamond and what type is Mario Kart DS? i have Mario Kart DS and want to play Pokemon Diamond.

    i had it work befor but know it wont load the game. (not the save, the rom)
     
    Last edited by a moderator: Jan 26, 2007
  6. 186
    0
    0
    toymin80r

    toymin80r Loyal Member

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Try reformating your card if the rom wont run at all, but before that, try deleting the .nds file and .pat file and then copying on to the mmd again and then patch it with maxoverload. Just make sure the save file is still on your card.
     
  7. 74
    0
    0
    Dreavus

    Dreavus Loyal Member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    it wont work without the .sav? i dont have it any more!



    ......SWEAT TY VERY MUCH!... but i think it might oh been the .nds file cuz i was using the same one over and over for patching and muving to the MMD and back to the computer every time and back to the MMD cuz i had to reformat it a few times but this time i used the origonal and it work, but my save is gone even though when i was trying to get it to work last timehttp://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=46282 i didnt have the .sav then and the game loaded with my save, oh well at lest i can play, but... like on my other thread, ill proble get the same probles after i save the ame and turn off he DS!:(



    .......i Beleive that Maroi Kart DS would work for saves with Pokemon Diamond because i saved with it and loaded a games twice,( once befor problems and once after probmles trying to get it to just work, but at the same time my mario kart ds game still had its save and i think that that was cuzing the probles cuz... idk way but i think it was just that so i have deleted all data on mariokart DS, i hope it works, but if it still dose then it wont be that hard to get back to where i was in mario kart ds
     
    Last edited by a moderator: Jan 27, 2007
  8. 297
    0
    0
    FantomRedux

    FantomRedux Loyal Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Occupation:
    Catering at footbal(Soccer) matches
    Location:
    Bury, Manchester, UK
    Does Children of Mana(E) Work for FFIII (U)?
     
  9. 150
    0
    0
    DarkXmaster

    DarkXmaster Loyal Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Final Fantasy 3 works with my New Super mario Bros.
     
  10. 297
    0
    0
    FantomRedux

    FantomRedux Loyal Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Occupation:
    Catering at footbal(Soccer) matches
    Location:
    Bury, Manchester, UK
    but do Children of man, Megaman battle network 5 or Metroid First hunt work for it??
     
  11. 168
    0
    0
    yoyo106

    yoyo106 Loyal Member

    Joined:
    Oct 6, 2006
    Neither of those work for FIII u need one of these

    FFIII
    Digimon Story
    Mario 3 on 3
    Princess Peach

    to get ff3 to work
     
  12. 101
    0
    0
    rntgamer

    rntgamer Loyal Member

    Joined:
    Jan 1, 2007
    MPH works for all my roms :D
     
  13. 49
    0
    0
    Siro_23

    Siro_23 Loyal Member

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Castlevania Portrait of Ruin also works for Final Fantasy III saved the game on it and works perfect.
     
  14. 108
    0
    0
    manigamer

    manigamer Loyal Member

    Joined:
    Oct 2, 2006
    hello
    can nybody tell me how do i run diddy kong racing ? coz it give's me a card read end error when i try to patch it with max overload patcher
     
  15. 297
    0
    0
    FantomRedux

    FantomRedux Loyal Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Occupation:
    Catering at footbal(Soccer) matches
    Location:
    Bury, Manchester, UK
    That means it NOT going to work. EVER.
     
  16. 49
    0
    0
    Siro_23

    Siro_23 Loyal Member

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Diddy Kong racing as mentioned in the above post sure does not work and some kind of miracle maube a maxoverload 1.3 release can sort it out!
     
  17. 108
    0
    0
    manigamer

    manigamer Loyal Member

    Joined:
    Oct 2, 2006
    i don't get it why has datel gone dead on the max overload.. there hasn't been a update for months :(
     
  18. 49
    0
    0
    Siro_23

    Siro_23 Loyal Member

    Joined:
    Feb 24, 2007
    We can just hope that someone comes up with an updated release of max overload in a few upcoming weeks :D
     
  19. 442
    0
    0
    Notorious9i6

    Notorious9i6 Loyal Member

    Joined:
    Jul 10, 2006
    Or we can do something about it and program one ourself
     
  20. 297
    0
    0
    FantomRedux

    FantomRedux Loyal Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Occupation:
    Catering at footbal(Soccer) matches
    Location:
    Bury, Manchester, UK
    Are you aware of how hard that would be? I'm no programmer, but the only reason MO worked so well on its first release is because Datel programmed it, and they have the best knowledge of the MMD
     

Share This Page