hit tracker

MaxConsole Underground Skull & Crossbones Presents: 'DevMenu v6.2'

Discussion in 'Underground Nintendo Scene' started by ub3r1337, Oct 18, 2018.

By ub3r1337 on Oct 18, 2018 at 1:07 AM
  1. 304
    57
    28
    ub3r1337

    ub3r1337 NFC-Bank Owner Staff Member Clean-Up Crew MaxConsole News Team

    Joined:
    Jul 2, 2015
    Home Page:
    http://www.nfc-bank.com
    Good News, you can now again enjoy using the Official Nintendo 'DevMenu' on the latest v6.2 firmware!
    [​IMG]

    Previously, leaked DevMenu's either only worked on v5.1 or needed 'keys' or had 'nag screens' on v6.x, but now thanks to anonymous sources, we have attached here for your in-house entertainment and research purposes only, a fully working version! :)

    Remember, if you looking for 'keys' for other reasons, please check out our fully updated Skull & Crossbones v6.2 KeyList to fulfill your other (cough) entertainment needs. :D
     

    Attached Files:

    Last edited by a moderator: Dec 23, 2018

Comments

Discussion in 'Underground Nintendo Scene' started by ub3r1337, Oct 18, 2018.

    1. 25,651
      2,243
      113
      GaryOPA

      GaryOPA Master Phoenix Admin Staff Member Top-Dog Brass

      Joined:
      Mar 18, 2006
      Media:
      1,424
      Occupation:
      Design Eng.
      Location:
      Tropical Island
      Home Page:
      http://www.O-P-A.biz
      fully updated with a working v6.2 version! :)
       
    2. 1
      0
      1
      KnightRiderX420

      KnightRiderX420 Loyal Member

      Joined:
      Feb 23, 2019
      Location:
      U.S.A.
      I am on fw 7.0.1 I used biskey 8.0 and lockpick to get my keys but when I load it into tinfoil it says master key 6 missing... how do I properly add the master key 06 from here to my keys list on my sd card or can I just use this with lockpick if I make a text file of it on my ssd card?
       
    3. 21
      0
      1
      switchnewbo

      switchnewbo Loyal Member

      Joined:
      Dec 7, 2018
      Location:
      Canada
      How to get a SX OS fast , Elewelt is a office reseller for the TX team
       
    4. 1
      0
      1
      briank6932

      briank6932 Loyal Member

      Joined:
      Feb 26, 2019
      Location:
      United States
      You need to put that keys.txt file into your tinfoil folder, although it won't work for me (there's an NCA error).
      what I did was install the dev menu using the goldleaf 0.5 nightly which can be found here: https://bsnx.lavatech.top/goldleaf/
      also, make sure you have the sig patches, they can be found here: https://gbatemp.net/threads/nintendo-switch-sigpatches-noob-paradise.532146/
       

      Attached Files:

      Last edited: Feb 26, 2019
    5. 1
      0
      1
      NathanR

      NathanR Loyal Member

      Joined:
      Mar 28, 2019
      Location:
      Bowling Green KY
      Long story short. I used goldleaf to install a custom profile picture (1920 * 1080) instead of a (256 * 256). I was hoping to use devmenu to change the picture back. As anything involving the user applet immediately crashes my switch.

      I tried installing it with sxos. Also used goldleaf to install it. But devmenu crashes. I assume it's because the user applet is messed up from the wrong size profile picture. Any recommendations? I literally can't do anything till I have this fixed.
       
    6. 25,651
      2,243
      113
      GaryOPA

      GaryOPA Master Phoenix Admin Staff Member Top-Dog Brass

      Joined:
      Mar 18, 2006
      Media:
      1,424
      Occupation:
      Design Eng.
      Location:
      Tropical Island
      Home Page:
      http://www.O-P-A.biz
      reformat your system using the recovery menu on the switch, but you will lose all your game saves.

      backup your nand fully then try to edit it manually but not sure if there is any utils that can reset yet just that profile.

      restore the edited nand, or a previous nand backup you made before you did this custom profile.
       
    7. 3
      0
      1
      aos10

      aos10 Loyal Member

      Joined:
      Jan 19, 2016
      hi, is there one for 7.0.1?
       
    8. 21
      0
      1
      switchnewbo

      switchnewbo Loyal Member

      Joined:
      Dec 7, 2018
      Location:
      Canada
      SX OS can work with the 7.0.0 and 7.0.1, but it doesn't work with the switch firmware 8.0
       
    9. 3
      0
      1
      aos10

      aos10 Loyal Member

      Joined:
      Jan 19, 2016
      i meant devmenu, in some taps, it freezes.
       

Share This Page