hit tracker

multiMAN -- Crunching Support & Releases

Discussion in 'Unofficial multiMAN Support Forum' started by deank, Jul 2, 2011.

  1. 25,505
    2,261
    113
    GaryOPA

    GaryOPA Master Phoenix Admin Staff Member Top-Dog Brass

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Media:
    2,140
    Occupation:
    Design Eng.
    Location:
    Tropical Island
    Home Page:
    http://www.O-P-A.biz
    Thanks, I corrected the front page story, and also informed them over at PS3Hax, as their "front page" story has the same mistake!
     
  2. 352
    1
    0
    tonybologna

    tonybologna Loyal Member

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Occupation:
    construction business owner, affiliate marketing,
    Location:
    USA- Tennessee
    Me likes some wallpaper! :p
     
  3. 548
    10
    0
    sabin1981

    sabin1981 Agent Sparrow Loyal Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Home Page:
    http://www.nfohump.com/forum/index.php
    Ahahaha! Dean for the win! Not only has he supplied the files to disable Cinavia without installing another MFW, but he's also updated MM to support flash writing ^_^
     
  4. 283
    1
    0
    tthousand

    tthousand Senior Member Loyal Member

    Joined:
    May 12, 2011
    Home Page:
    http://psx-scene.com
    Actually, it was bitsbubba who 'supplied' the Cinavia Files for everyone to download! Still, great news from Dean none the less, and what a suprize to see the news coming from his old home. Nostaglic!
     
  5. 548
    10
    0
    sabin1981

    sabin1981 Agent Sparrow Loyal Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Home Page:
    http://www.nfohump.com/forum/index.php
    Sorry, I wasn't aware. I thought Bitsbubba had only put out the TCL task files for MFWBuilder - and the actual MFW itself.
     
  6. 1
    0
    0
    iAmGeodex

    iAmGeodex Loyal Member

    Joined:
    Jul 14, 2011
    I bet someone will create the .pkg for the cinavia fix pretty soon for the noobs yeah. I'm testing this on Megamind movie.
     
  7. 283
    1
    0
    tthousand

    tthousand Senior Member Loyal Member

    Joined:
    May 12, 2011
    Home Page:
    http://psx-scene.com
    No problem, just something I was aware of. I saw him post them, then I posted them in a couple of places, and now DeanK is even posting them. It is a good thing!

    As for bitbubbas posting tasks and PS3MFW, i think he just helps out a LOT of people with it, I do not think he has RELEASED any TCLs or anything like that.

    Here is a quote about it, and some caution to take while using the new multiman!

     
  8. 734
    19
    18
    bitsbubba

    bitsbubba Loyal Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    I kind of found it funny, I looked at the D/L links and said wait a minute those are my uploads:victorious:, as for me releasing tcl tasks all mine are just re-writes of what's already available (mostly replacing dev_flash files as I do all the editing manually with RCOmage and Notepad++)
     
  9. 415
    0
    0
    2die4

    2die4 Loyal Member

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Location:
    In your Head
    this is good but dangerous

    ill stick to dev blind for now
     
  10. 734
    19
    18
    bitsbubba

    bitsbubba Loyal Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    It is dev_blind only you enable/disable it through system setting in multiMAN's XMMB, this will make things allot easier for me, Thanks again Dean
     
  11. 415
    0
    0
    2die4

    2die4 Loyal Member

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Location:
    In your Head
    ill know it make things easier but this is danger danger for noobs
     
  12. 734
    19
    18
    bitsbubba

    bitsbubba Loyal Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    just as dangerous as having the dev_blind app in the XMB really no difference
     
  13. 134
    0
    0
    opium2k

    opium2k Loyal Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Location:
    Canada
    Home Page:
    http://ps3.spiffy360.com/
    lol i love that my 'it only does everything' image is still kicking around. notice the bottom one, yes! it does trout :p
     
  14. 19
    0
    0
    Richlando

    Richlando Loyal Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    What theme is that on the Tele screen? That a default theme? Sorry haven't tried the pkg yet, lol.
     
  15. 25,505
    2,261
    113
    GaryOPA

    GaryOPA Master Phoenix Admin Staff Member Top-Dog Brass

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Media:
    2,140
    Occupation:
    Design Eng.
    Location:
    Tropical Island
    Home Page:
    http://www.O-P-A.biz
    If you have not tried it yet, you really should.

    It is not the "default theme", I just grabbed that picture from Google Images, so personally I don't know what "theme" it is myself.

    Sadly, my TEST machine is awaiting for a new HDD so, I have not been able to try out any of these new improvements myself either.

    I hope to have that problem fixed this weekend, and then I can get back into really doing some hard-core gaming and testing of new shit!
     
  16. 235
    0
    0
    steplay29

    steplay29 Loyal Member

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Home Page:
    http://
    now if only i could get my ps3 to boot directly into multiman,that would be cool.
     
  17. 31
    0
    0
    BrentonPHX

    BrentonPHX Loyal Member

    Joined:
    Aug 1, 2011
    I agree with you totally....The only 2 apps I use are multiMAN and Showtime.......Sadly there is no way to update the internal Showtime within MM....so I have to go back to XMB to access the latest versions of Showtime Video. If we could get this issue fixed/changed, I would definately be all about booting directly into MM. DeanK needs to put together a CFW built around Showtime/MM....Wishful thinking I guess.
     
  18. 1,107
    5
    0
    deank

    deank multiMAN Developer Loyal Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Home Page:
    http://multiavchd.deanbg.com/
    Of course you can update the internal showtime in multiMAN.

    * Added: SIDE menu function "UPDATE" Showtime in XMMB Video column when "Start Showtime" is selected (press TRIANGLE)

    Currently (in the test 02.04.00 updates) it simply downloads the latest available compiled by me (which is 3.1.178), but I'll improve that.

    Also in "RETRO" column there is "UPDATE" function (currently disabled), which will check for EMULATOR updates and will download them. :)
     
  19. 25,505
    2,261
    113
    GaryOPA

    GaryOPA Master Phoenix Admin Staff Member Top-Dog Brass

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Media:
    2,140
    Occupation:
    Design Eng.
    Location:
    Tropical Island
    Home Page:
    http://www.O-P-A.biz


    Welcome DeanK, glad to see you finally making your rounds over to our little crunching corner of the 'net.

    I have upgraded your status to Crunching Developer!

    Enjoy!
     
  20. 23
    0
    0
    budzio

    budzio Loyal Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Location:
    POLAND
    Deank great work (as usual). Many thanks!
    Side menu improves functionality a lot :)
    I have one question about Showtime update.
    Is it possible to make kind of update choose, between official and unofficial (RedSquirrel's) build? (so we could use unofficial instead official)
     

Share This Page