hit tracker

Question about a weird Graphical Glitch

Discussion in 'Official 'Gateway 3DS' Support Forum' started by watermaester, Nov 18, 2017.

  1. 10
    0
    1
    watermaester

    watermaester Loyal Member

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Hey there,

    I encountered a really weird graphical glitch with my 3DS running Gateway. I updated my GW version to the newest one (I haven't been on in a while) and its now giving me a really weird graphical glitch. I now have my Gateway to the latest 3.7.2, and sysnand is at 4.3 and emunand is at 11.2. Any help as to why this bug happened to me?

    Thanks so much!
     

    Attached Files:

  2. 25,597
    2,240
    113
    GaryOPA

    GaryOPA Master Phoenix Admin Staff Member Top-Dog Brass

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Media:
    1,371
    Occupation:
    Design Eng.
    Location:
    Tropical Island
    Home Page:
    http://www.O-P-A.biz
    Most likely a faulty sd card. Having bad sector on it so its not loading the data correctly. I would try a new sd card and resetup your emunand on it.
     
  3. 10
    0
    1
    watermaester

    watermaester Loyal Member

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Interesting, so I decided to take out my SD card and it doesn't seem to run correctly still. Would that have been the new update I put on the card, or now is that something wrong with my system?
     
  4. 2,067
    202
    63
    Cameron

    Cameron Loyal Member

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Sometimes sd cards flip out. Its more than likely not your system or gateway. I had an 8 gig micro thats just stopped working and got super freaking hot. Hot enough to burn my fingers.

    Not all sd cards are equal. You need to try to backup the data and reformat the sd card to see if that fixes it.
     
  5. 10
    0
    1
    watermaester

    watermaester Loyal Member

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Can you explain what to do? I removed the SD card and the Red gateway card and the problem is still happening.
     
  6. 11
    0
    1
    Fault Boy

    Fault Boy Loyal Member

    Joined:
    Jul 17, 2016
    Well, it's also happening on sysnand (4.x layout) so i doubt that it is a sd card problem. The bottom screen looks normal so probably isn't a gpu/internal problem. Maybe the screen is faulty
     

Share This Page