hit tracker

the last of us : left behind dlc

Discussion in 'Game Backup (ISO's) Discussion' started by jdut, Feb 14, 2014.

  1. 94
    8
    0
    jdut

    jdut Loyal Member

    Joined:
    Jan 2, 2014
    Occupation:
    tech info
    Location:
    France - Gironde
    Home Page:
    http://www.xlan360.fr
    Hello

    I just tried duplex release of left behind dlc .
    It' said in the nfo to install update 1.06 before installing dlc.

    I thought i already have this 1.06 update because i was playing online last night .unfortunately it seems i didn't have it because After installing the dlc, i was asked to update to 1.06 : that's what i did .

    Then i FTP the dlc one more time ( but i removed first param.sfo from dlc )

    Now the game starts but i have a black screen with the logo of TLOU on the lower right corner of the screen and blinking ...

    No more activity from hdd but i cant still return to xmb or quit the game .

    Any suggestion welcome !
     
    Last edited by a moderator: Feb 14, 2014
  2. 122
    1
    0
    Karlo95

    Karlo95 Loyal Member

    Joined:
    Oct 4, 2013
    The Last Of Us Left Behind DLC how to make it work on cobra ode ?

    hello i have a question how to make The Last Of Us Left Behind DLC work on ps3 ?
    ussually i install dlc by using pkg view but i cant extract it its says acces denied so i was wondering if there is some other method to make it work or you guys donta have this problem ?
     
  3. 94
    8
    0
    jdut

    jdut Loyal Member

    Joined:
    Jan 2, 2014
    Occupation:
    tech info
    Location:
    France - Gironde
    Home Page:
    http://www.xlan360.fr
    Pkgview 1.3 was able to extract dlc but it took 25 mn

    Anyway dlc doesnt working for me ... Check the other thread on TLOU DLC
     
  4. 440
    120
    43
    slimozis

    slimozis Loyal Member

    Joined:
    Dec 1, 2013
    Welcome. I installed 1.06, unpacked the pkg on pc and copied the folder BCES01585 by ftp to dev_hdd0/game/BCES01585. It works.

    IMG_20140214_155044_746.jpg
     
  5. 262
    28
    0
    flyingnimbus

    flyingnimbus Loyal Member

    Joined:
    Dec 7, 2013
    do you need 3rd party software? to move by ftp?? can u write steps on how to do that
     
  6. 122
    1
    0
    Karlo95

    Karlo95 Loyal Member

    Joined:
    Oct 4, 2013
    did you download Duplex relase ? or some other one ?
     
  7. 1,061
    121
    0
    ARMITAGEIII

    ARMITAGEIII <b>Mustang SuperSnake</b> Loyal Member

    Joined:
    Jan 18, 2014
  8. 94
    8
    0
    jdut

    jdut Loyal Member

    Joined:
    Jan 2, 2014
    Occupation:
    tech info
    Location:
    France - Gironde
    Home Page:
    http://www.xlan360.fr
    Duplex release from kickass

    Great thxs for feedback ...

    I will delete bces01585 to restart from scratch ... I fucked up with the update ...
     
  9. 2,773
    374
    0
    PatrickBatman

    PatrickBatman SCENE MOD Loyal Member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Pangea
    If you don't even know how to use FTP seems you need to do more research before asking questions. A question like this has been covered over and over.
     
    ARMITAGEIII likes this.
  10. 122
    1
    0
    Karlo95

    Karlo95 Loyal Member

    Joined:
    Oct 4, 2013
    i transffered everything
    dlc and game version are not the same and now everytime i try to play it keeps me logging in on psn store does anyone have this problem ?
     
  11. 29
    18
    0
    harmfulmushroom

    harmfulmushroom Loyal Member

    Joined:
    Nov 26, 2013
    Same with me. I have everything copied over using the DUPLEX release but it keeps trying to make me connect to PSN. And I have a superslim so I obviously cannot do that if I ever want to use my Cobra again hah...

    Though I am pretty new to all of this, so it might just be me being retarded...
     
    Last edited by a moderator: Feb 14, 2014
  12. 55
    4
    0
    game8oy

    game8oy Loyal Member

    Joined:
    Jan 16, 2014
    Occupation:
    Robin Hood
    Location:
    rubles county
    another rls from duplex

     
  13. 94
    8
    0
    jdut

    jdut Loyal Member

    Joined:
    Jan 2, 2014
    Occupation:
    tech info
    Location:
    France - Gironde
    Home Page:
    http://www.xlan360.fr
    Lol no you re not retarded ...

    Update 1.06 has to be done before transferring dlc content . Google for update 1.06 if you can't connect to psn .

    Dlc is fully working now . thks for helping me .

    Édit : thxs for the info about duplex new release
     
    Last edited by a moderator: Feb 14, 2014
  14. 4,823
    862
    113
    SDeath

    SDeath Loyal Member

    Joined:
    Jul 2, 2013
    You can update the game without having to be logged into PSN.
    The PS3 will still look for the update and install it without being logged into PSN.
     
    harmfulmushroom likes this.
  15. 29
    18
    0
    harmfulmushroom

    harmfulmushroom Loyal Member

    Joined:
    Nov 26, 2013
    I have updated to 1.06 but it's still making me connect to PSN. It even shows up with 1.06 in the game data along with the DLC..
     
  16. 4,823
    862
    113
    SDeath

    SDeath Loyal Member

    Joined:
    Jul 2, 2013
    Yes the game will ask but you can cancel I think.
    But what I meant was you can install game updates without being logged in.
     
  17. 23
    0
    0
    Buster1960

    Buster1960 Loyal Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    HI just download this
    The.Last.of.Us.Left.Behind.REPACK.DLC.PS3-DUPLEX
    It`s got install 1& 2
    So I installed 1 then rebuild database
    But there is nothing there in ps3
    So can any one help have I done some thing wrong
    I can put DLC on ps3 so I no what I am doing
    Got it to work now
    Run the last of us then updated to 1.06
    Then I can see left behind in game trying it now
    And it works great
     
    Last edited by a moderator: Feb 14, 2014
  18. 29
    18
    0
    harmfulmushroom

    harmfulmushroom Loyal Member

    Joined:
    Nov 26, 2013
    I tried, but I think the issue is that I must update to 4.55 to do anything which I cannot do... Unless I'm wrong, appreciate your suggestions so far though.

    I hit cancel to not sign in and it still doesn't do anything, and when I hit sign in it just says to update the system.. Damn, if only Sony had waited to release this update until tomorrow I would have actually bought this DLC since I love the game so much....
     
    Last edited by a moderator: Feb 14, 2014
  19. 262
    28
    0
    flyingnimbus

    flyingnimbus Loyal Member

    Joined:
    Dec 7, 2013
    thankyou for the very constructive post
     
  20. 1,061
    121
    0
    ARMITAGEIII

    ARMITAGEIII <b>Mustang SuperSnake</b> Loyal Member

    Joined:
    Jan 18, 2014
    dont be upset ,he means that almost 87% of question done everyday are resolved in other thread. people just dont take the time to read or research nothing ,and some of us use more time copying and paste the same info again and again and again than helping others. in TUTORIALS there is a section just to put on work DLCs PSN games and all things like that ,but no one seems to click in tutorial section...
     

Share This Page