hit tracker

token not readable

Discussion in 'Official 'MaxLander' Support Forum' started by rlvbrussel, Oct 11, 2015.

  1. 32
    0
    6
    rlvbrussel

    rlvbrussel Loyal Member

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Hello..

    I have a problem with a token on the maxlander it wont recognised.
    When i put another token then maxlander recognised it.

    Can someone help me.

    Greetings Raoul

    I tried to reset or erase, but that didn't work.
    Is mine token corrupted.
     
  2. 19
    1
    3
    Orekul

    Orekul Loyal Member

    Joined:
    Sep 4, 2015
  3. 32
    0
    6
    rlvbrussel

    rlvbrussel Loyal Member

    Joined:
    Jul 19, 2005
  4. 132
    16
    18
    Maxiam

    Maxiam Maxconsole Forum Sponsor Loyal Member

    Joined:
    Jul 12, 2015
    Home Page:
    http://www.maxlander.com
    Hi,

    What you mean "it wont recognised"? it's nothing happened when you put that token on?

    What version of maxlander software you are using?
     
  5. 32
    0
    6
    rlvbrussel

    rlvbrussel Loyal Member

    Joined:
    Jul 19, 2005
    indeed nothing happen when i put the token on the maxlander,
    I am using the new software
     
  6. 132
    16
    18
    Maxiam

    Maxiam Maxconsole Forum Sponsor Loyal Member

    Joined:
    Jul 12, 2015
    Home Page:
    http://www.maxlander.com
    Maybe a bad one? please contact back to the seller for replacement.
     
  7. 32
    0
    6
    rlvbrussel

    rlvbrussel Loyal Member

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Oke thx i will contact the reseller.
     

Share This Page