hit tracker

Zelda to CIA

Discussion in 'Official 'Gateway 3DS' Support Forum' started by rubberduck, Feb 10, 2015.

  1. 273
    9
    18
    rubberduck

    rubberduck Loyal Member

    Joined:
    Jan 29, 2014
    The new Zelda game that came out, when I try to convert it to CIA it gives me a decryption error.
    Is there a new Decryption??

    I do have that slot0x25 file already...
    tried all the option in the batch file :)
     
  2. 3,760
    530
    113
    lemanuel

    lemanuel All-Knowing Lurker [Mod] Loyal Member

    Joined:
    Mar 30, 2014
    Location:
    Portugal
    Nope. if you're using Razor's converter, you're probably choosing a wrong option.

    Option 4 (Alternative Method 3) works fine.

    There are CIA's already available for download btw ;)
     
  3. 273
    9
    18
    rubberduck

    rubberduck Loyal Member

    Joined:
    Jan 29, 2014
    hmm, let me try again.

    huh?? Option 4?

    I have 1..7 4 = CIA to 3DS
     
  4. 500
    202
    43
    RazorX2014

    RazorX2014 Loyal Member

    Joined:
    Mar 16, 2014
    Occupation:
    Computer/Console Repair
    Location:
    United Kingdom
    download the latest version then goto the converters menu and choose option 1 then choose yes for automatic then option 4 on the alternative options menu
     
  5. 273
    9
    18
    rubberduck

    rubberduck Loyal Member

    Joined:
    Jan 29, 2014
    got it to work..
    Somehow the virus scanner, deleted some of the files in the folder... (never had that before with the other versions..)
    anyways... restored them, and now it's working
     
  6. 1,636
    251
    83
    Ronhero

    Ronhero Loyal Member

    Joined:
    Mar 11, 2014
    Location:
    Arizona Bay
    Thank god for this thread because I have been refreshing http://3ds.essh.co/ waiting on a release, thanks Lemanuel for the dump :-D
     

Share This Page